
Jeg ser nogle gange en bestemt færdselstavle som ofte forveksles med en anden – læs dagens indlæg og find ud af hvilken tavle der er tale om.
Læs mereJeg ser nogle gange en bestemt færdselstavle som ofte forveksles med en anden – læs dagens indlæg og find ud af hvilken tavle der er tale om.
Læs mereJeg ser af og til projekter, hvori en B 11 tavle deler stander med en anden tavle, men er det egentlig lovligt? Det får du svaret på i dette indlæg.
Læs mereHvordan er parkeringsreglerne egentlig når man parkerer ved siden af en spærrelinje? Må man parkere der? Og er det ikke ligemeget hvis man holder 10 meter væk fra et kryds?
Jeg ser mange trafikanter som parkerer deres bil ved siden af en spærrelinje til trods for, at det i mange tilfælde faktisk er ulovligt. Dette gør sig specielt gældende i vejkryds, hvor nogle trafikanter kun er bevidste om den såkaldte 10 meters regel.
I dette indlæg dykker jeg ned i den knap så kendte paragraf, som er gældende når man parkerer sit køretøj ved siden af en spærrelinje.
Bedst som man er i gang med planlægningen af et nyt parkeringsanlæg på sin private matrikel, blander kommunen samt politiet sig pludselig i projektet og stiller en række trafiktekniske krav – kan det mon virkelig være lovligt? Og hvorfor blander de to instanser sig overhovedet?
I dette indlæg dykker jeg ned i, hvorfor kommunen og politiet har en aktie i vejanlæg på private matrikler samt, hvilken lovhjemmel der anvendes.
Oplever du rystelser i din bolig når en lastbil eller bus kører forbi? Tænker du også på, at nogen burde gøre noget ved det? Så er dette blogindlæg særlig relevant for dig.
I dette indlæg dykker jeg kort ned i, hvordan man som boligejer skal forholde sig til de rystelser, som skyldes trafikkens art- og størrelse samt vejens beskaffenhed. Jeg belyser også kort Byggelovens §12.