Diverse

God sommer og nye indlæg i støbeskeen

Jeg vil ønske alle en god sommer. Det har været nogle hektiske måneder for mit vedkommende, hvilket har resulteret i en del inaktivitet her på TrafikTanker.dk. Du kan dog glæde dig over, at jeg har en masse spændende indlæg i støbeskeen bl.a.:

– Hvad er idéen bag en to-sporet rundkørsel?
– Kan du blive fritaget for at vedligeholde fortovet rundt om din ejendom?
– Hvornår skal man ikke anvende “sækprincippet” på parkeringsanlæg.

Vi ses på den anden side af sommerferien.

Nyt arkivsystem og layout

Nu er det gamle arkivsystem udskiftet med et nyt som er lidt mere overskueligt. Du kan finde arkivet i menuen øverst eller ved at klikke her.

Jeg har også forsøgt mig med et nyt layout, som skulle forbedre oplevelsen når man anvender sin smartphone. Jeg arbejder stadig med nogle småting iht. design, som gerne skulle falde på plads i Påsken.

God påske.

Problemer med kontaktformularen

Jeg har desværre opdaget, at der har været nogle problemer med kontaktformularen på kontaktsiden. Har du anvendt formularen til at sende en e-mail til mig er det ikke sikkert at jeg har modtaget den.

Du må derfor meget gerne genfremsende din henvendelse direkte til Kontakt@trafiktanker.dk – så vil jeg vende tilbage hurtigst mulig.

Blog update #4 – Travl januar måned

Kære læsere,

Det har været en travl januar måned for mit vedkommende, og jeg har i den forbindelse ikke kunne prioritere blogindlæggene – heldigvis klare min kalender op, og du kan således fra næste uge forvente regelmæssige indlæg hver mandag.

*<]:)|-<

Blog update #3 – sommerferie og nyt arkiv

Så er sommerferien 2020 skudt igang, og med den en rolig periode her på TrafikTanker.dk da der denne og næste uge ikke er de sædvanlige mandags indlæg.

Jeg arbejder på et nyt arkiv system som skal give et hurtigt og nemt overblik over indlæggene her på TrafikTanker.dk. Det nye arkiv kommer op her engang i juli.

Ha en dejlig sommer.

Blog update #2 – på den igen

Som du nok har opdaget har det været lidt knebent med indslag på Trafiktanker.dk, der har desværre været en del som har fyldt min tid ud.

Efter en alt for lang pause fra bloggen arbejder jeg ihærdigt på nye og spændende indslag om vej- og trafikteknikken, som jeg håber fanger jeres interesse. Ligeledes forventer jeg også, at kunne levere regelmæssige indslag her på Trafiktanker.dk.

Blog update #1 – der er nu gået en uge…

Der er nu gået en uge siden jeg startede TrafikTanker.dk, og sikke en uge. Jeg har arbejdet på højtryk og har således færdiggjort en række blogindlæg, for såvel alm. mennesker som for de særligt trafikinteresserede.

Selve bloggen optimerer jeg fortsat, og jeg implementerer også løbene nye features, som øger brugervenligheden og funktionaliteten.

Jeg forventer at opdatere bloggen en eller to gange pr. uge med nye blogindlæg. For at opnå en vis systematik regner jeg med, at bloggen opdateres hver mandag samt torsdag – dog er dette endnu ikke helt fastlagt.

Planlagte blogindlæg
Her et lille indblik i de fremtidige indlæg og forbedringer af bloggen jeg påtænker:

  • Hvordan vurderes sikkerheden på en vej?
  • Hvilken rolle spiller adfærdspsykologien i ve- og trafikteknikken?
  • Er kvinder virkelig mere udsatte i højresvingsuheld?
  • Udfordringen med vareleveringen i bymidten.

Der kommer naturligvis også andre spændende indslag.

Twitter og Linkedin
På min twitter profil tweeter jeg om nye blogindlæg samt generelt om planlægning, vej- og trafikteknikken.

Jeg gør også brug af Linkedin til at dele nye blogindlæg og ligesom på Twitter, dele diverse indslag om hele vej- og trafik området.

Afrunding
Det bliver en spændende fremtid for TrafikTanker og jeg er i særdeleshed spændt på, hvor stor en interesse bloggen fanger.

Jeg håber i hvert fald, at min blog fanger en vis interesse hos dig, så du genbesøger min blog.

Har du idéer eller spørgsmål til vej- og trafikteknikken må du endelig slå på tråden.

Mit første blogindlæg

Så har jeg valgt at kaste mig ud som blogger, hvor jeg kommer med indlæg omkring vej- og trafikteknik. Jeg regner med at blogge omkring undersøgelser, problemstillinger og generelt omkring, hvordan man som vej- og trafikingeniør anskuer vejnettet rundt omkring.

Om ikke så længe forventer jeg at komme med mit første blogindlæg omkring, hvorledes man vurderer sikkerheden på en vej – stay tuned.